Inside Google’s new London office

The new Google headquarters in London, England occupies half of the Central Saint Giles development at 1 St Giles High Street. The interior space has a quirky cutting-edge design by PENSON. A mix of modern and 70s retro style defines this unique workspace, which features many lounging areas. Lounging space with padded bench seats provide a traditional British pub feel. The eco-conscious interior design also uses a lot of reclaimed or recycled materials. This is modern British design paying homage to the traditional English look.

Via PENSON Group Architects.

About these ads
Leave a comment

3 Comments

  1. girlindesign

     /  September 30, 2012

    I can see so many distractions (canteen, table tennis, even just staring at the beautiful interior) I wonder how they’re getting any work done ;)

    Reply
  2. Excellent items from you, man. I have remember your stuff previous to and you are simply too wonderful. I actually like what you have bought here, certainly like what you’re saying and the way in which in which you are saying it. You make it enjoyable and you continue to take care of to stay it smart. I can not wait to learn far more from you. That is actually a wonderful site.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 307 other followers

%d bloggers like this: